Schaap

Schaap is een avontuur van de twee hartsvrienden Rikkie het schaap en Bruno de hond.

 

Schaap Rikkie is anders dan zijn broertjes en zusjes, omdat hij een vacht vol met gekleurde vlekken heeft. Daarom lachen zij hem uit en mag hij nooit meespelen. Gelukkig heeft hij een grote vriend: Bruno de hond.

Maar op een dag is Rikkie het zat en rent hij het bos in. Bruno gaat hem zoeken, want hij weet hoe gevaarlijk het in het bos kan zijn. Ondertussen beleeft Rikkie allemaal spannende avonturen. Hij wordt achterna gezeten door de wolf, hij wordt uit het water gered door een kikker en hij helpt een vlinder om te leren vliegen.

Aan het eind van zijn reis heeft hij allemaal nieuwe vrienden gemaakt. En als hij dan ook zijn trouwe vriend Bruno weer terug vindt, is zijn geluk compleet.

Want, zo zegt Kikker, thuis is waar je vrienden hebt.

 

Deze poppenvoorstelling gaat over vriendschap, zelfvertrouwen en erbij horen.

De prachtige zelfgemaakte poppen, komische scenes, wilde achtervolgingen en het positieve einde maken deze voorstelling tot een feestelijke gebeurtenis.

Spel: Alice Ruijters en Helena Perez 

Duur: 45 minuten

Leeftijd: 3 - 8 jaar

Speelplek: In heel Nederland, binnen en buiten in onze theatertent

Hieronder een video impressie van een optreden in onze theatertent in mei 2021

-Tentvoorstellingen op het schoolplein: 

Bij een buitenvoorstelling verwelkomen wij de kinderen in of rond onze vrolijke theatertent. Wij kunnen de voorstellingen spelen in een gesloten tent, of we kunnen bij warm weer een aantal zijwanden weglaten. Binnen in de tent passen maximaal 40 kinderen. Bij mooi weer kunnen nog een aantal personen onder de luifel zitten. Wanneer een voorstelling vanwege corona niet door kan gaan, mag die gratis worden verplaatst naar een andere datum voor de kerstvakantie 2021- 2022.

 

20210518_133352.jpg
20210518_131834_edited.jpg
20210222_155001.jpg
20210222_184019.jpg